Antena 3 CNN Actualitate Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director al FBI, Louis Freeh

Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director al FBI, Louis Freeh

Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director al FBI, Louis Freeh
de M.Z.    |    09 Aug 2017   •   15:30

Informaţiile prezentate de Antena 3 în exclusivitate se confirmă: Louis Freeh, fostul director al FBI, este avocatul lui Puiu Popoviciu

Acesta a emis miercuri un comunicat de presă prin care face acuzaţii grave la adresa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din România.

Este primul semn dat de un reprezentant al lui Puiu Popoviciu de când fugarul a dispărut din ţară. 

Comunicatul de presă a fost postat pe pagina firmei de avocaţi pe care Freeh o conduce. 


Ce spune avocatul lui Popoviciu, Louis Freeh - fost director al FBI:

Sunt extrem de dezamăgit de decizia Înaltei Curţi din România privind condamnarea omului de afaceri Puiu Popoviciu la 7 ani de închisoare. Acestă sentinţă şi condamnare nu are suport nici legal, nici factual. În iulie 2016, am fost angajat să conduc o analiză independetă a condamnării dată de Curtea de Apel Bucureşti. Am condus această analiză cu asistenţa unei echipe experimentate de foşti procurori şi foşti agenţi FBI, unul dintre ei vorbea română fluent. Echipa noastră a analizat probele prezentate împotriva domnului Popoviciu la proces, inclusiv documentele, dar şi înregistrările conversaţiilor sale. De exemplu, martorul principal al acuzării care a încercat repetat, dar fără succes să-l facă pe Puiu Popoviciu să se autoincrimineze folosind înregistrări, a admis în faţa judecătorilor că nu a fost mituit de Puiu Popoviciu”, se arată în comunicatul emis de societatea de avocatură.

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close