Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură de teatru în dosarul Elodia. Cioacă a cedat nervos în închisoare și rupe tăcerea

Lovitură de teatru în dosarul Elodia. Cioacă a cedat nervos în închisoare și rupe tăcerea

Lovitură de teatru în dosarul Elodia. Cioacă a cedat nervos în închisoare și rupe tăcerea
30 Iul 2015   •   14:59

Nemulţumit că stă după gratii fără a exista dovezi certe pentru condamnarea sa la 15 ani de închisoare, Cristian Cioacă contraatacă. Şi a făcut plângere penală împotriva unui procuror, a unui poliţist şi a unui sepepist care, pentru a-l trimite în judecată, în final fiind condamnat, ar fi folosit un dispozitiv de jucărie, parte dintr-o şarlatanie ”de milioane de euro”, scrie ziarulring.ro.

Plângerea penală adresată de Cristian Cioacă, prin avocatul Maria Vasii, Parchetului de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti, începe prin indicarea persoanelor reclamate. ”Subsemnatul Cioacă Constantin Cristian (n.r. - urmează datele personale), depun prezenta plângere penală împotriva domnilor Dan Romulus Varga (procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică), Lazăr Cristian (comisar-șef de poliție din cadrul IGPR-Direcția de Investigații Criminale – Serviciul de combatere a infracțiunilor contra persoanei), colonel Teodorescu Ion (din cadrul Serviciului de Protecție și Pază), în complicitate cu cetățeanul de naționalitate engleză James McCormick, ale cărui date nu le cunosc, și solicit ca organul de urmărire penală să procedeze la identificarea sa și la obținerea datelor specifice anchetei penale în conformitate cu Decizia Cadru 2008/978/JAI a C.E”, spune fostul poliţist condamnat pentru că şi-ar fi ucis soţia.

×
Subiecte în articol: Elodia elodia ghinescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close