Antena 3 CNN Actualitate Justiție Medicul Șerban Brădişteanu nu poate justifica patru milioane de euro din avere. Banii vor fi confiscați

Medicul Șerban Brădişteanu nu poate justifica patru milioane de euro din avere. Banii vor fi confiscați

Medicul Șerban Brădişteanu nu poate justifica patru milioane de euro din avere. Banii vor fi confiscați
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Mar 2017   •   15:07

Comisia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Bucureşti a admis, miercuri, cererea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) de confiscare de la Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardiacă de la Spitalul Floreasca, a sumelor de 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari, decizia urmând să fie comunicată instanţei, informează News.ro.

În septembrie 2008, ANI a dispus confiscarea sumelor amintite de la Şerban Brădişteanu, arătând că au fost obţinute nejustificat de către medic.

În faţa Comisiei de cercetare a averilor, reprezentanţii ANI au reuşit să demonstreze că Şerban Brădişteanu nu poate justifica, din veniturile licite obţinute, sumele menționate.

ANI ceruse instanţei, pe 15 septembrie 2008, confiscarea sumei de aproximativ patru milioane de euro de la medicul Şerban Brădişteanu, bani care ar fi fost obţinuţi în perioada 2000-2004, când acesta a fost senator PSD.
 

×
Subiecte în articol: serban bradisteanu confiscare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close