Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cererea de ridicare a imunității lui Titus Corlățean va fi discutată pe 14 iunie

Cererea de ridicare a imunității lui Titus Corlățean va fi discutată pe 14 iunie

Cererea de ridicare a imunității lui Titus Corlățean va fi discutată pe 14 iunie
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2016   •   14:56

Senatorii din Comisia juridică se vor pronunţa asupra cererii DNA de ridicare a imunităţii parlamentare a lui Titus Corlăţean marţea viitoare, pe 14 iunie, şi tot atunci fostul ministru de externe va fi audiat în legătură cu acuzaţiile de abuz în serviciu în Dosarul Diaspora.

"Comisia, la solicitarea Biroului Permanent, a transmis calendarul, adică astăzi s-a deschis dosarul, domnul senator va putea să vină şi senatorii din Comisie vor putea să vină să studieze materialele, urmând ca marţea viitoare să ne pronunţăm prin raport şi să transmitem Biroului Permanent pentru a intra în plen", a declarat senatorul liberal Cătălin Boboc.

Tot atunci va fi audiat la comisie şi sentorul PSD Titus Corlăţean.

Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean a ajuns marţi la Comisia juridică pentru a asista la desigilarea dosarelor trimise de DNA cu solicitarea de începerea a urmăririi penale pe numele său, urmând să fie audiat peste câteva zile.

La 16 mai, procurorii DNA au cerut Senatului României încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru abuz în serviciu şi împiedicarea drepturilor electorale faţă de Titus Corlăţean, în dosarul Diaspora.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Titus Corlăean audiere imunitate
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close