Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud!

Klaus Iohannis: Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații miercuri, în timp ce participa la deschiderea tronsonului de autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău.

Klaus Iohannis: Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud!
de Laura Dinu    |    02 Dec 2020   •   13:26

”Centura Bacăului are în total aproape 31 de kilometri. 7 kilometri, între DN11 și DN2, au fost deja dați în exploatare în septembrie, iar ceilalți vor fi inaugurați până pe 1 martie, anul viitor. Lucrările la centura Bacaului au început în ianuarie anul trecut și ar fi trebuit să fie gata la începutul lui 2022. Valoarea contractului sare de 668 de milioane de lei”, a declarat președintele Klaus Iohannis

”Proiectele de infrastructură din zona Moldovei și care leagă Moldova de restul țării sunt de maximă importanță și vor fi realizate. Este un lucru care poate fi evaluat politic probabil cel mai bine. Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă – că pentru Moldova au fost inutili, n-au rezolvat nimic, nici pentru restul țării – în trecutul destul de apropiat și o guvernare liberală utilă.

Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici se va vedea foarte rapid că acest guvern, chiar în condiții de criză, chiar cu minoritate parlamentară, a realizat lucruri pe care le-a promis. Bunăoară, acest tronson de autostradă – prin grija ministrului Bode, a companiei, a oamenilor din minister, a deblocat fonduri europene semnificative, a negociat cu constructorul într-un mod constructiv și cred că merită subliniat – acest tronson a fost finalizat cu un an de zile înainte de termen”, a subliniat șeful statului.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close