Antena 3 CNN Actualitate Kovesi câștigă și al treilea proces cu Inspecția Judiciară

Kovesi câștigă și al treilea proces cu Inspecția Judiciară

Fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi a câștigat cel de-al treilea proces cu Inspecția Judiciară, care o acuza că nu ar fi respectat confidenţialitatea lucrărilor şi a inserat într-un comunicat de presă pasaje din discuţii care vizau dosarul familiei Cosma, acestea fiind probe în dosar.

Kovesi câștigă și al treilea proces cu Inspecția Judiciară
02 Iun 2020   •   16:59

„Respinge cererea de suspendare formulată de recurenta Inspecţia Judiciară. Respinge recursul formulat de recurenta Inspecţia Judiciară împotriva hotărârii nr. 5P din 24 iunie 2019, pronunţată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru Procurori în materie disciplinară, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 2 iunie 2020”, se arată în minuta Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pe data de 24 iunie 2019, Secţia pentru procurori a CSM a respins acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară faţă de Laura Codruţa Kovesi,

Decizia vine la scurt timp după ce fosta şefă a DNA a câştigat la CEDO un proces împotriva statului român,  iar magistraţii Curţii Europene au arătat că revocarea ei din funcţie a fost abuzivă.

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close