Antena 3 CNN Actualitate La recursul lui Gigi, ca pe stadion: "Murim, murim, dar nu te părăsim !" (FOTO & VIDEO)

La recursul lui Gigi, ca pe stadion: "Murim, murim, dar nu te părăsim !" (FOTO & VIDEO)

La recursul lui Gigi, ca pe stadion: "Murim, murim, dar nu te părăsim !" (FOTO & VIDEO)
Sursa foto: Spectacol la recursul lui Becali
06 Apr 2009   •   21:22
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Luni, o zi importantă pentru finanţatorul Stelei şi apropiaţii săi. La Tribunalul Bucureşti are loc recursul pe care avocaţii săi l-au cerut în urma deciziei de reţinere pe o perioadă de 29 de zile, pentru infracţiunea de lipsire de libertate. După câteva zile de la "săltarea" lui de către mascaţi, din vila din Pipera, o zi de audieri la poliţie şi la Judecătoria Sectorului 1 şi patru zile de arest, Gigi Becali revine, cu un recurs, dar şi cu o galerie de susţinători.

Echipaţi cu pancarte, având manifestări agitate şi zgomotoase şi chiar ţipând isteric, câteva zeci de susţinători ai lui Gigi Becali s-au strâns luni în faţa Tribunalului Bucureşti şi l-au încurajat pe idolul lor, ca pe stadion. Antena3.ro vă prezintă imagini din timpul spectacolului pestriţ de la Tribunalul Bucureşti, unde finanţatorul Stelei a avut parte de un "meci" de strigări şi încurajări din partea celor care au venit să-l susţină.

Simpatizanţii lui Becali s-au strâns în faţa Tribunalului, unde a avut loc recursul, şi-au adus cu ei pancarte din carton, copii, neveste şi urale, pentru finanţatorul Stelei şi au pornit show-ul.



Restul sutelor de persoane prezente urmăreau spectacolul gratuit şi în aer liber oferit de către trupa veselă.





Băteau din palme la unison, strigau în cor ca şi cum făceau galerie la un meci de pe stadion şi fâlfâiau în aer cartoanele, pe care au scris cu markerul "Dreptate pentru Gigi" sau "Gigi libertate. Costel Pripas puşcărie".



"Jos mafia, jos mafia, jos mafia" şi "Murim, murim şi nu te părăsim", au fost încurajările verbale pentru Becali, pe ritmul galeriilor de pe stadioane.





În toată hărmălaia de pe "stadionul" organizat în faţa Tribunalului Bucureşti, se auzeau totuşi ţipetele isterice ale unei femei din grupul pestriţ, care se plimba nervos pe trepte şi urla "Daţi-i drumul ! Daţi-i drumul !".





Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close