Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, criticat din interiorul partidului pentru că a propus-o pe Sevil Shhaideh: „Este nepotrivită”

Liviu Dragnea, criticat din interiorul partidului pentru că a propus-o pe Sevil Shhaideh: „Este nepotrivită”

Liviu Dragnea, criticat din interiorul partidului pentru că a propus-o pe Sevil Shhaideh:  „Este nepotrivită”
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Dec 2016   •   13:06

Propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de premier în persoana lui Sevil Shhaideh nu este îmbrăţişată de toată lumea. Şeful PSD este criticat chiar din interiorul partidului. Mihai Chirică, primarul Iaşului şi vicepreşedinte al PSD, crede că propunerea este „nepotrivită”.

"Ca vicepresedinte PSD, atat timp cat am imputernicit presedintele la nivel national sa ia o decizie si asta a considerat-o necesara, ma gandesc ca a avut mai multe necunoscute in studiu decat am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, si a luat aceasta decizie. Daca ma intrebati ca cetatean, nu cred ca este cea mai potrivita. Daca ma intrebati ca primar, crescut langa statuia lui Stefan cel Mare, este nepotrivita", a declarat edilul, conform Ziarul de Iasi.

El a adăugat că a fost sunat inclusiv de primari din judeţ care şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea făcuta de Dragnea.

"Eu i-am invitat pe toti colegii mei de partid sa aiba rabdare pentru ca lucrurile se vor aseza, se vor aseza cat se poate de firesc, si se vor duce in matca lor normala. (...) Pur si simplu, ma gandesc ca este o strategie care trebuie urmata si va avea un rezultat bun", a spus Chirica, sugerând că planul PSD este de a da, în final, un alt premier.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close