Antena 3 CNN Actualitate Locale 16 maşini, vandalizate de un necunoscut într-o parcare din Sectorul 6. Oamenii s-au trezit cu pagube importante

16 maşini, vandalizate de un necunoscut într-o parcare din Sectorul 6. Oamenii s-au trezit cu pagube importante

Șaisprezece autoturisme din Bucureşti au fost vandalizate de un individ încă neidentificat. Incidentul a avut loc în Sectorul 6, în parcările de reședință ale blocurilor.

16 maşini, vandalizate de un necunoscut într-o parcare din Sectorul 6. Oamenii s-au trezit cu pagube importante
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Dima    |    14 Mar 2024   •   08:30

Mai mulţi proprietari de autoturisme din sectorul 6 s-au trezit cu maşinile vandalizate. Ei au semnalat autorităţilor că mașinile lor au geamurile laterale, lunetele sau oglinzile sparte. Pe lângă vandalizări, dintr-o mașină a fost furat şi un parfum, dar și suma de 600 de lei.

 ”16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamunile laterale sau lunetele sparte”, se arată şi într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Poliţiştii au un suspect în acest caz. După ce va fi prins şi se dovedeşte că el este vinovatul, individul va fi acuzat de distrugere și furt calificat.

24 de maşini vandalizate şi la Arad

Un atac inexplicabil a avut loc şi la Arad, unde cel puţin 24 de maşini au fost vandalizate în timpul noapţii.  Un individ le-a tăiat cauciucurile fără să îi pese că era filmat de camere de supraveghere.  Acesta a fost prins şi reţinut 24 de ore. 

Incidentul de la Arad vine la numai o lună de când un adolescent a dezumflat roţile de la 20 de SUV-uri parcate într-un cartier rezidenţial din Constanţa.

×
Subiecte în articol: sector 6 masini vandalizate
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close