Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost prins suporterul U Cluj care aproape l-a omorât pe jandarm. Cine este bărbatul (VIDEO)

A fost prins suporterul U Cluj care aproape l-a omorât pe jandarm. Cine este bărbatul (VIDEO)

A fost prins suporterul U Cluj care aproape l-a omorât pe jandarm. Cine este bărbatul (VIDEO)
11 Iun 2019   •   10:43

Polițiștii clujeni l-au ridicat pe tânărul care ar fi lovit un jandarm cu scaunul în cap la meciul dintre ”U” Cluj și Hermannstadt, de duminică.

”La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Florești, județul Cluj, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, informează IPJ Cluj.

Citește Și Incident grav pe Cluj Arena! Un jandarm, dus de urgență la spital, după ce a fost lovit în cap cu un scaun (VIDEO)

Tânărul a fost reţinut marţi, 11 iunie, în urmă cu puţin timp de poliţişti şi a fost condus la sediul unităţii de parchet pentru a continua cercetarea, potrivit Știri de Cluj.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, desfășurat pe stadionul Cluj Arena, duminică seară, în minutul 88, un jandarm, în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, a fost lovit în zona capului cu un scaun aruncat din tribună. 

VEZI VIDEO AICI

×
Subiecte în articol: u cluj jandarm barbat
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close