Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident de muncă! Un muncitor a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au fost electrocutaţi

Accident de muncă! Un muncitor a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au fost electrocutaţi

Accident de muncă! Un muncitor a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au fost electrocutaţi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Aug 2016   •   16:31

Un muncitor a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au fost electrocutaţi de o macara care s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, în Caransebeş.

Muncitorii sunt angajaţii unei firmei care lucrează la noua rețea de înaltă tensiune Pancevo-Reșița. Colegii povestesc că tragedia s-a produs când muncitorii au vrut să prindă un cârlig de la macara. Cu toţii se aflau sub o rețea de înaltă tensiune, iar operațiunea a dus la formarea unui arc electric.

 Toţi cei trei muncitori care aveau mâna pe cârling au fost electrocutaţi. Echipajul SMURD şi ambulanța au ajuns imediat la fața locului, însă pentru unul dintre muncitori nu s-a mai putut face nimic.
„Au fost aduşi patru pacienţi, dintre care unul deja decedat din ambulanţă. Doi dintre pacienţi, unul în vârstă de 23 de ani şi altul în vârstă de 60 de ani sunt cu arsuri de gradul 3”, a declarat Violeta Florea, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Tot la spital a ajuns şi şoferul macaragiu. Acesta nu a fost rănit, însă a suferit un şoc emoțional în momentul în care şi-a văzut colegii electrocutați. Polițiştii, împreună cu reprezentanții ITM şi un procuror continuă cercetările pentru a afla cine se face vinovat de această tragedie.

 

×
Subiecte în articol: accident de munca
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close