Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav! Şapte persoane rănite, după ce un microbuz de transport s-a răsturnat. Trei victime au fost transportate la spital. Primele imagini

Accident grav! Şapte persoane rănite, după ce un microbuz de transport s-a răsturnat. Trei victime au fost transportate la spital. Primele imagini

Accident grav! Şapte persoane rănite, după ce un microbuz de transport s-a răsturnat. Trei victime au fost transportate la spital. Primele imagini
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
13 Noi 2016   •   22:11

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat duminică seara pe DN13 Braşov - Târgu Mureş, în zona "Hanul din Ardeal", informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja. 

Update: Trei victime, toate de sex feminin, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, după ce un microbuz de transport persoane, înmatriculat în Satu Mare, s-a răsturnat duminică seara pe DN13 Braşov - Târgu Mureş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, este vorba despre o femeie în vârstă de 63 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi toracic, alta în vârstă de 75 de ani, cu traumatism cranio cerebral şi traumatism toraco-abdominal, iar a treia victimă prezenta un traumatism la şold şi o factură de femur.

Microbuzul se îndrepta spre Satu-Mare şi se pare că din cauza condiţiilor meteo, carosabil alunecos şi vânt puternic, acesta nu a mai putut fi controlat, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Update: Două victime, conştiente, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat duminică seara pe DN13, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Braşov, dr. Adriana Palaghiea.

Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital, potrivit sursei citate.

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat duminică seara pe DN13 Braşov - Târgu Mureş, în zona "Hanul din Ardeal", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Ştire iniţială: Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat duminică seara pe DN13 Braşov - Târgu Mureş, în zona "Hanul din Ardeal", informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Din primele informaţii ar fi vorba despre şapte victime, două dintre acestea fiind încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi trei ambulanţe, potrivit sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Braşov, dr. Adriana Palaghiea, precizează că, din primul apel, victimele sunt conştiente, iar cinci dintre ele au reuşit să iasă din microbuzul răsturnat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier microbuz rasturnat
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close