Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă la penitenciarul Jilava! Un deţinut este căutat de autorităţi. Avea permisiune de ieșire şi nu s-a mai întors în detenţie la ora stabilită

Alertă la penitenciarul Jilava! Un deţinut este căutat de autorităţi. Avea permisiune de ieșire şi nu s-a mai întors în detenţie la ora stabilită

Un deținut care a primit permisiunea de a ieși din Penitenciarul București-Jilava nu s-a întors la ora stabilită, iar autoritățile au început să-l caute.

Alertă la penitenciarul Jilava! Un deţinut este căutat de autorităţi. Avea permisiune de ieșire şi nu s-a mai întors în detenţie la ora stabilită
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    21 Dec 2022   •   23:59

Potrivit reprezentanților Penitenciarului București-Jilava, miercuri, la ora 18.00, s-a constatat că deținutul Gabriel Alexandru Panciș(fost Rotaru), în vârstă de 31 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, nu s-a întors din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită. Deținutul este clasificat la regimul deschis, au explicat cei de la penitenciar.

Autoritățile au declanșat o serie de proceduri.

„În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului unității, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, precum și cooperarea cu Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Menționăm că neprezentarea din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”, au anunțat reprezentanții penitenciarului, citat de Mediafax. 

Deținutul are înălțimea de 1,89 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față ovală, ten măsliniu, păr roșcat ondulat, tatuaje pe ambele brațe vizibile până în zona degetelor, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou gri, hanorac negru, jeans de culoare neagră cu rupturi în zona genunchiului și pantofi sport negri, au precizat reprezentanții penitenciarului București-Jilava.

×
Subiecte în articol: penitenciarul jilava detinut
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close