Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Alba şi-a sechestrat și bătut iubita pentru că nu i-au plăcut sarmalele acesteia. Judecătorii i-au aplicat o pedeapsă exemplară

Un bărbat din Alba şi-a sechestrat și bătut iubita pentru că nu i-au plăcut sarmalele acesteia. Judecătorii i-au aplicat o pedeapsă exemplară

Justiția s-a pronunțat în cazul unui bărbat din județul Alba care și-a bătut și sechestrat partenera pentru că nu i-ar fi plăcut cum a gătit sarmale.

de Andrei Naiţă    |    09 Apr 2024   •   07:42

Motivul invocat de bărbat i-a luat prin surprindere pe oamenii legii: agresorul s-a declarat nemulțumit de sarmalele pe care concubina sa le-a preparat, așa că a decis să-i aplice o corecție.

El a legat-o pe femeie de mâini și de picioare, dar aceasta a reușit, într-un final, să scape.

"Inițial, femeia le-a spus procurorilor că bărbatul era gelos și violent. Ea s-a plâns că a fost bătută în repetate rânduri de individ, inclusiv pentru că acesta se declara nemulțumit de mâncarea pregătită de concubina sa.

În 2020, bărbatul a legat-o pe femeie de mâini și de picioare cu o sfoară timp de două nopți, pentru a o pedepsi pe motiv că nu ar fi făcut sarmale pe placul suspectului.

După ce cazul a ajuns pe masa procurorilor iar cercetările au demarat, femeia și-a schimbat declarația. Ea a susținut că nu a fost, de fapt, bătută și sechestrată de partenerul său.

Pentru a stabili adevărul, anchetatorii au cerut ca cei doi parteneri să fie testați cu aparatul poligraf. Bărbatul a acceptat, ocazie cu care s-a dovedit că a mințit

 Femeia nu a mai răspuns la telefon și a refuzat să facă testul. Dosarul a rămas nefinalizat timp de 4 ani.

Abia anul acesta, pe baza probelor strânse, agresorul a fost trimis în judecată, fiind ulterior condamnat la opt ani și două luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate și violență în familie.

Trebuie menționat că individul este recidivist, având mai multe condamnări pentru conducere fără permis și act sexual cu un minor", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andrei Naiță.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close