Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat bătut crunt în secția de poliție de mai mulți jandarmi. Gorjeanul are urme de bocanci pe față

Bărbat bătut crunt în secția de poliție de mai mulți jandarmi. Gorjeanul are urme de bocanci pe față

Un tânăr de 36 de ani din Țicleni a ajuns sâmbătă seara la spital cu multiple leziuni. Narcis Bobină susține că a fost bătut în secția de poliție de către 3 jandarmi și 3 polițiști.

Bărbat bătut crunt în secția de poliție de mai mulți jandarmi. Gorjeanul are urme de bocanci pe față
de Gabriela Mladin    |    26 Iul 2021   •   14:20

Narcis Bobină este brancardier la spitalul din Târgu Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la club, au făcut consumație și tot scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani cash la el.

“A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget”, a povestit bărbatul.

Acesta recunoaște că era băut, dar nu beat.

“Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a explicat bărbatul ajuns la spital după ce ar fi fost bătut în secția de poliție.

“La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a mai spus Narcis Bobină,  având chiar și urme de bocanci pe față.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: batut jandarm Politie
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close