Antena 3 CNN Actualitate Locale Un muncitor a murit după ce a fost călcat de o autoutilitară, în Covasna

Un muncitor a murit după ce a fost călcat de o autoutilitară, în Covasna

Un bărbat a murit miercuri din cauza unui accident de muncă, în Târgu Secuiesc, județul Covasna. Acesta a fost călcat de o autoutilitară care dădea cu spatele.

Un muncitor a murit după ce a fost călcat de o autoutilitară, în Covasna
Sursa foto: Hepta | MMA / F.F.
de Ioana Mircea    |    29 Iul 2022   •   22:49

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă. 

În timp ce lucra la modernizarea unui drum din Târgu Secuiesc, muncitorul a fost călcat de o autoutilitară care efectua manevra de mers cu spatele.

„La data de 27.07.2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în municipiul Târgu Secuiesc, pe strada Bem Jozsef, a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că accidentul de muncă s-a produs pe un sector unde se efectuează lucrări de modernizare a străzii.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un bărbat a fost surprins și accidentat mortal de către o autoutilitară care efectua o manevră de mers cu spatele pe șantierul în cauză”, a menționat vineri, IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, potrivit covasnamedia.ro.

×
Subiecte în articol: Covasna accident de munca
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close