Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Brodina, cel mai căutat hoț în anul 2022, a fost prins. A dat spargeri de peste 500.000 de euro!

Un bărbat din Brodina, cel mai căutat hoț în anul 2022, a fost prins. A dat spargeri de peste 500.000 de euro!

Un bărbat de 35 de ani din Brodina, acuzat că ar fi participat la numeroase furturi în localități din nordul județului Suceava, a fost arestat.

Un bărbat din Brodina, cel mai căutat hoț în anul 2022, a fost prins. A dat spargeri de peste 500.000 de euro!
Sursa foto: Pixabay
de Silvia Preda    |    15 Ian 2023   •   16:18

Polițiștii din Suceava, coordonați de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, au reușit să îl captureze și să îl aducă în țară pe unul din cei mai căutați hoți din județul Suceava, din anul 2022.

În cursul zilei de sâmbătă, Juravle Andrei Alexandru a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți care a confirmat mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Prejudiciul total al faptelor de furt săvârșite de către bărbatul de 35 de ani sau în care este bănuit de implicare în complicitate cu alți autori în ultima perioadă este estimat la peste 500.000 de euro.

Cu ocazia activităților desfășurate, la domiciliile persoanelor vizate, respectiv gruparea infracțională din care făcea parte și bărbatul de 35 de ani din comuna Brodina, au fost identificate și ridicate sume mari de bani în numerar (aproximativ 70.000 euro și peste 120.000 lei), circa 300 litri de motorină, dispozitive special modificate pentru scoaterea combustibilului din rezervoare, precum și scule electrice provenite din săvârșirea de furturi și alte bunuri care interesează cauzele (bani, vehicule și bunuri în valoare de cca. 150.000 euro).

Totodată au fost ridicate în vederea indisponibilizării 4 autoturisme și o autoutilitară, aparținând membrilor grupării și folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiști sub coordonarea directă a procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale.
 

×
Subiecte în articol: Brodina Suceava hot spargeri
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close