Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 87 de ani, nevăzător, a murit carbonizat, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în localitatea Coşca, judeţul Vaslui

Un bărbat de 87 de ani, nevăzător, a murit carbonizat, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în localitatea Coşca, judeţul Vaslui

Un bărbat de 87 de ani, nevăzător, a murit după ce casa i-a luat foc. S-a întâmplat în localitatea Coşca din judeţul Vaslui.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2024   •   07:40

Pompierii s-au chinuit mai mult de o oră să stingă flăcările. Din nefericire, pompierii ş medicii n-au reuşit să-l salveze pe bărbatul nevăzător.

Din primele informaţii, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui coş de fum defect.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Coșca, comuna Ivănești.

Încă de la primul apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112, s-a formulat  supoziția că în incendiu ar fi fost surprinsă și o persoană.

La fața locului a intervenit și SVSU Ivănești, accesul tuturor autospecialelor fiind dificil în zona în care era amplasată casa cuprinsă de flăcări. 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 87 ani. Victima era un bărbat nevăzător, imobilizat la pat.

După mai bine de o oră și jumătate de muncă, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de peste 80%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere", a transmis ISU Vaslui.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close