Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie în trafic pe o stradă din Iaşi | Poliţiştii au trecut pe lângă scandalagii şi nu au intervenit

Bătaie în trafic pe o stradă din Iaşi | Poliţiştii au trecut pe lângă scandalagii şi nu au intervenit

A fost bătaie în toată regula pe o stradă din Iaşi. Mai mulţi indivizi şi-au împărţit pumni şi picioare în trafic. Doi indivizi s-au dat jos dintr-o maşină după ce au blocat toată circulaţia şi s-au năpustit asupra mai multor bărbaţi care se aflau într-un alt autoturism.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   13:05

O maşină de poliţie a trecut pe lângă aceştia, dar agenţii nu au intervenit pentru a opri scandalul.

Ulterior, un echipaj al Poliţiei a intervenit, după ce martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"La data de 26.09.2023, în jurul orelor 17.25, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Vasile Lupu din mun. Iași are loc un conflict între mai mulți bărbați, coborâți din două autoturisme care sunt oprite pe carosabil. Până la sosirea echipajelor de poliție cei implicați în incident s-au urcat în autoturisme și au părăsit zona.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru identificarea persoanelor care au participat la acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale", se arată într-o informare a IPJ Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași IPJ Iaşi Poliția Română
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close