Antena 3 CNN Actualitate Locale Unsprezece boboci de rață sălbatică, salvați de drumarii din Predeal: "Riscau să fie călcați de mașini"

Unsprezece boboci de rață sălbatică, salvați de drumarii din Predeal: "Riscau să fie călcați de mașini"

Unsprezece boboci de rață sălbatică au fost salvați de pe marginea drumului de drumarii din Predeal, care i-au dus înapoi în cuibul lor.

Unsprezece boboci de rață sălbatică, salvați de drumarii din Predeal: "Riscau să fie călcați de mașini"
Sursa foto: DRDP Brașov | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2023   •   12:10

Bobocii de rață sălbatică au fost salvați de drumarii din Predeal înainte de a ajunge pe carosabil și de a fi striviți de mașini.

"Colegii noştri de la Districtul Predeal au avut parte de o acţiune mai puţin obişnuită de salvare în zona Timişul de Sus, pe DN1.

Ei au găsit 11 pui de raţă sălbatică în şanţul de la marginea drumului, care riscau să ajungă pe carosabil şi să fie călcaţi de maşini", a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

Bobocii au fost duși în siguranță înapoi în cuib și s-au reîntâlnit cu mama lor.

Citește și: Băiat de 17 ani, în comă profundă după un meci de fotbal cu prietenii

"Cu toate că raţele se simţeau destul de bine aşezate pe o vestă reflectorizantă de drumar, băieţii au reuşit să găsească şi cuibul lor din apropierea drumului şi să mute puii acolo. La scurt timp a reapărut şi mama puilor şi i-a luat în primire în siguranţă", a mai transmis DRDP Brașov.

×
Subiecte în articol: boboci salvati drumari Predeal
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close