Antena 3 CNN Actualitate Locale "Mai vedem și fapte bune în zilele acestea". Căprioară lovită de o mașină și abandonată, salvată de un jandarm, în Hunedoara

"Mai vedem și fapte bune în zilele acestea". Căprioară lovită de o mașină și abandonată, salvată de un jandarm, în Hunedoara

O căprioară rănită, care zăcea la marginea unui drum din județul Hunedoara, a fost salvată de un jandarm. Acesta era în timpul liber când a observat din maşină animalul, probabil lovit de un alt autovehicul, şi a oprit.

"Mai vedem și fapte bune în zilele acestea". Căprioară lovită de o mașină și abandonată, salvată de un jandarm, în Hunedoara
Sursa foto: Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Decebal" Hunedoara
de Andreea Gelatu    |    26 Noi 2023   •   16:21

”Speriată și cel mai probabil lovită de o mașină, o căprioară a fost observată pe marginea drumului, la intrare în municipiul Brad, pe DN 76, în zona Viaductului, în cursul dimineții de 26 noiembrie, în jurul orei 10.00, de colegul nostru plt. Ivașca Matheus, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal în zona respectivă.

Acesta a anunțat imediat cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dar și pe reprezentanții Gărzii Forestiere, și a rămas cu căprioara rănită până la sosirea acestora.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului s-au prezentat în scurt timp jandarmii montani aflați în serviciu din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vața de Jos și reprezentanții Fondului de Vânătoare nr. 5 Valea Lungă.

Căprioara a fost preluată și transportată în localitatea Luncoiu de Jos, unde a fost evaluată de un medic veterinar, urmând a fi eliberată în mediul natural după ce va primi îngrijirile medicale necesare”, au scris jandarmii din Hunedoara, într-o postare pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: caprioara salvată jandarm Hunedoara
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close