Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant la Oradea! Un jandarm s-a sinucis după ce a comis un accident

Caz șocant la Oradea! Un jandarm s-a sinucis după ce a comis un accident

Caz șocant la Oradea! Un jandarm s-a sinucis după ce a comis un accident
22 Feb 2017   •   10:58

În seara zilei de marți, 21 februarie, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident rutier pe strada Vlădeasa din Oradea. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Bihor, Ioana Lascău, accidentul a avut loc în jurul orei 20:40 „Un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, a fost tamponat frontal de un autoturism, care a pătruns pe contrasens, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiei, abandonând autoturismul”, scrie bihon.ro.

Martorii accidentului spun că acesta ar fi părăsit locul faptei imediat după producerea accidentului pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Jandarmul a fost descoperit la domiciliu puțin după ora 23. Conform surselor Bihon și Jb, bărbatul și-a tăiat venele și s-a spânzurat.

„Bărbatul, de origine din Sălaj, se afla la Jandarmeria Bihor de patru ani. Ancheta a fost preluată de Parchetul militar, Circumscripția Teritorială Oradea” a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor, căpitan Daniel Bizău.

×
Subiecte în articol: Oradea jandarm sinucidere accident
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close