Antena 3 CNN Actualitate Locale Condițiile care trebuie îndeplinite pentru ca Termoenergetica să furnizeze căldură în locuințele din București

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru ca Termoenergetica să furnizeze căldură în locuințele din București

Pentru ca Termoenergetica să furnizeze căldură în locuințele din București, în sezonul rece 2023-2024, trebuie îndeplinite anumite condiții.

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru ca Termoenergetica să furnizeze căldură în locuințele din București
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    17 Oct 2023   •   22:00

Termoenergetica amintește că începerea furnizării agentului termic pentru încălzire se va face după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-06.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Compania susține că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Termoenergetica a început deja furnizarea căldurii la cerere către spitalele, școlile, grădinițele, căminele de bătrâni, precum şi către celelalte instituții care au solicitat acest lucru.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanții legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close