Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de un an, căzut de la primul etaj al unui bloc din Buzău, chiar lângă părinţii lui

Copil de un an, căzut de la primul etaj al unui bloc din Buzău, chiar lângă părinţii lui

Un copil de numai un an şi jumătate a scăpat ca prin minune, după o cădere în gol de la etajul unu al unui bloc dintr-un cartier buzoian, în această după amiază. Părinții lui se aflau chiar în fața blocului când băiețelul a căzut de la geam.

Copil de un an, căzut de la primul etaj al unui bloc din Buzău, chiar lângă părinţii lui
Sursa foto: Adevarul/ I Bunila
de Mia Lungu    |    14 Iun 2022   •   20:31

O ambulanţă SAJ Buzău şi un echipaj de poliţie au fost trimise la intervenţie, în urma unui apel la 112 prin care fusese anunţat că un copil mic a căzut de la etajul unu.

Victima este un băieţel de un an şi şase luni, dintr-o familie cu şapte copii. Băiatul fusese lăsat în grija fraţilor mai mari, timp de câteva minute, cât mama şi tatăl să coboare în faţa blocului, pentru a aduce în casă câteva piese de mobilier, potrivit Adevarul.

Martori la întreaga scenă au fost chiar părinții celui mic, care l-au văzut cum se prăbuşeşte lângă ei, de la fereastra garsonierei. Băiatul s-ar fi aplecat peste pervaz, pentru a-i urmări.

Copilul a scăpat cu câteva zgârieturi la faţă, mâini şi picioare, însă rănile nu-i pun viaţa în pericol. 

Victima a fost transportată în stare conştientă la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost preluat imediat pentru investigaţii medicale aprofundate. 

 

×
Subiecte în articol: copil cazut bloc Buzau parintii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close