Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Satu-Mare a rămas şocat după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce a găsit înăuntru

Un bărbat din Satu-Mare a rămas şocat după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce a găsit înăuntru

Un bărbat din Satu-Mare a rămas înmărmurit, după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce se afla în interior este de-a dreptul şocant.

Un bărbat din Satu-Mare a rămas şocat după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce a găsit înăuntru
Sursa foto: presasm.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   15:05

Un sătmărean susține că a cumpărat o cutie de lapte dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare, iar după ce l-a deschis a observat o rămâ în interior.

Bărbatul s-a dus la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care nu a luat probe pentru analize, ci doar a cerut detalii vizavi de data și locul achiziționării produsului.

Citeşte şi: Legume stropite cu cantități uriașe de chimicale, vândute la rafturile BIO. Percheziții de amploare la agricultori

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și a unor „puncte” negre sub capac.

Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a spus sătmăreanul, citat de PresaSm.

×
Subiecte în articol: lapte rama Satu Mare socant
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close