Antena 3 CNN Actualitate Locale Două fete din Dărmăneşti, dispărute după ce au plecat de la şcoală. Dacă le-aţi văzut, sunaţi la 112

Două fete din Dărmăneşti, dispărute după ce au plecat de la şcoală. Dacă le-aţi văzut, sunaţi la 112

Două fete din comuna Dărmăneşti, judeţul Dâmboviţa au fost date dispărute, după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă.

Două fete din Dărmăneşti, dispărute după ce au plecat de la şcoală. Dacă le-aţi văzut, sunaţi la 112
Sursa foto: IPJ Dâmboviţa
de Robert Slãmnoiu    |    06 Apr 2022   •   10:16

Carmen Maria Miron şi Georgiana Maria Gornet sunt cele două fete dispărute în comuna Dărmăneşti din judeţul Dâmboviţa, imediat după ce au plecat de la şcoală.

Cele două fete dispărute au plecat de la şcoală, însă nu au mai ajuns acasă. Ele au fost văzute plecând împreună de la şcoala din Dărmăneşti.

"La data de 5 aprilie, la ora 22:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dărmănești au fost sesizați de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, GORNET GEORGIANA MARIANA, de 13 ani, împreună cu minora MIRON MARIA CARMEN, în vârstă de 14 ani, au plecat de la Școala Generală Dărmănești, în jurul orei 17:00, fără a mai reveni la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 17:00, minorele au fost văzute împreună, plecând într-o direcție necunoscută din curtea Școlii Generale Dărmănești, unitate de învățământ unde acestea sunt eleve.

De asemenea, tot din verificări, s-a stabilit că minora Miron Maria Carmen a mai plecat de la domiciliu în cursul anului 2021, fără a-i anunța pe părinți, fiind găsită tot de polițiști.

Semnalmentele minorei Miron Maria Carmen: înălțime 1,70 m, 75 de kilograme greutate, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Semnalmentele minorei Gornet Georgiana Maria: 1,55m înălțime, 50 de kilograme greutate, ochi căprui, păr brunet, fața rotundă. Semne particulare: pete de culoare albă în zona membrelor. Era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, o geacă neagră, adidași albi, cu verde și avea asupra sa un ghiozdan verde. 

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-a constituit o echipă complexă de polițiști care  efectuează activități de căutare a celor două minore.

La activitățile de căutare participă și efective de jandarmi.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării celor două minore sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: Dărmăneşti Dambovita dispărute
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close