Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu mai pot de stres. Trăim un coşmar!" | O femeie a facut apel la autorităţi să le zidească uşa vecinilor ca să nu mai iasă în curtea din faţa blocului, în Cluj

"Nu mai pot de stres. Trăim un coşmar!" | O femeie a facut apel la autorităţi să le zidească uşa vecinilor ca să nu mai iasă în curtea din faţa blocului, în Cluj

O femeie din Cluj face apel la autorități să se ia măsuri urgente pentru a le interzice vecinilor ei să mai iasă în curtea din faţa blocului, pe motiv că este foarte deranjată de zgomot.

"Nu mai pot de stres. Trăim un coşmar!" | O femeie a facut apel la autorităţi să le zidească uşa vecinilor ca să nu mai iasă în curtea din faţa blocului, în Cluj
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   17:48

Viaţa la bloc a devenit un calvar pentru o femeie din Cluj, care a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-i determina vecinii să nu o mai streseze cu zgomotul.

Potrivit acesteia, vizată ar fi o familie cu doi copii care fac zilnic gălăgie atunci când fac repetiții non-stop la canto. Mai mult, aceasta acuză că vecinii ei au amenajat şi spaţiul din faţa blocului cu un hamac şi beculeţe nocturne şi îi acuză că gălăgia, mai ales vara, este de nedescris.

În acest context, femeia a făcut mai multe sesizări la Poliţie pentru tulburarea liniștii publice şi chiar le-a dat autorităţilor şi soluția de a le zidi vecinilor uşa de acces în curtea din faţa blocului pentru a-i determina să nu mai facă aşa multă gălăgie. 

"Reclamații la părinți am făcut nenumărate, mama mi-a spus că ea știe ce a crescut, iar tatăl cu ironie a zis că trebuie lăsați copii să se imunizeze. Este foarte neplăcut ca cineva să îți râdă sub geam și gălăgia pe care o fac e de nedescris. Vine vara stăm cu geamurile deschise și iar trăim un coșmar. Asta de 3 ani este așa de când a început cea mare facultatea. Acum nu mai pot de stresul pe care mi-l provoacă.

Rugămintea mea este să mă ajutați în ceva fel cum să-i liniștim.Trimiteți sesizare/avertisment la părinți sau să continui eu războiul. De câte ori va fi nevoie să chem poliția locală? Vă rog ajutați-mă oarecum că mi-e și groază știind că urmează vara. Obligați-i să zidească ușa să nu mai poate ieși în grădină”, se arată în sesizarea savuroasă a clujencei pentru autoritățile locale, potrivit stiridecluj.ro. 

 

×
Subiecte în articol: Cluj ceartă vecini sesizare politie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close