Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Doamne, ai grijă de sufletele lor!” Ei sunt cei doi frați care au murit, seara trecută, în Neamț

”Doamne, ai grijă de sufletele lor!” Ei sunt cei doi frați care au murit, seara trecută, în Neamț

Cei doi frați de doar 18 și 20 de ani au murit, seara trecută, în urma unui tragic accident în Neamț.

”Doamne, ai grijă de sufletele lor!” Ei sunt cei doi frați care au murit, seara trecută, în Neamț
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2023   •   13:20

Mașina în care se aflau, condusă de tânărul de 20 de ani, a intrat într-un copac după care s-a răsturnat pe Drumul Național 15D, în afara localității Crăești.  

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Oniceni, conducea un autoturism, din direcția Roman spre județul Vaslui, pe un sector de drum în pantă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un arbore și s-ar fi răsturnat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, potrivit știri-neamț.ro

Atât tânărul de 20 de ani, care se afla la volan, cât și fratele lui, de doar 18 ani, care se afla pe scaunul din dreapta, și-au pierdut viața în urma accidentului.  

Citește și: Doi fraţi de 18 și 20 de ani au murit pe loc, după ce maşina în care erau a intrat într-un copac, în Neamţ

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. 

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au găsit un autoturism care a lovit un copac aflat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau două persoane încarcerate. 

Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime. Din păcate cele două persoane, doi bărbați de aproximativ 18 și 20 de ani prezentau leziuni incomplete cu viața”, au declarat reprezentanții ISU Neamț. 

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiuni de ucidere din culpă. 

”Drum lin, frățiorii mei...”

”Drum lin spre ceruri, îngerași!

Drum lin, frățiorii mei...

Așa o nenorocire! Doamne! 

Doamne, ai grijă de sufletele lor! 

Drum lin, dragii mei...”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiații tinerilor pe rețelele sociale. 

×
Subiecte în articol: accident Neamţ accident în Neamţ frati
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close