Antena 3 CNN Actualitate Locale Glume și ironii pe internet, la imaginile cu Pasajul Unirii din București, proaspăt reabilitat: "Seamănă cu intrarea într-o grădiniță"

Glume și ironii pe internet, la imaginile cu Pasajul Unirii din București, proaspăt reabilitat: "Seamănă cu intrarea într-o grădiniță"

Închis pe 19 iunie pentru efectuarea unor lucrări de consolidare şi punere în siguranţă, Pasajul Unirii urmează să fie redeschis "în câteva zile", după cum a anunțat ADP Sector 4.

Glume și ironii pe internet, la imaginile cu Pasajul Unirii din București, proaspăt reabilitat: "Seamănă cu intrarea într-o grădiniță"
Sursa foto: Facebook/ Andrei Raducanu
de Mia Lungu    |    01 Sep 2022   •   20:11

"În câteva zile, după numai două luni, urmează să se redeschidă Pasajul Unirii, care a fost supus unor ample lucrări de punere în siguranță! Pentru un aspect și mai plăcut al lucrării, am contribuit și noi prin plantarea de flori în jardiniere, la intrarea și la ieșirea din pasaj! Lucrările s-au desfășurat atât noaptea, cât și ziua, astfel încât zona să capete o dimensiune și mai confortabilă!", scrie pe pagina ADP Sector 4, redenumită "Totul verde".

În mediul online, bucureștenii au început să posteze imagini din zonă, lucru care a declanșat un val de ironii și glume la adresa noilor decorațiuni care împodobesc acum pasajul. Elementele de metal reprezintă frunze, fluturi, porumbei, fluturi și turturele.

”Pasajul seamănă acum cu…intrarea într-o grădiniță”, a comentat un bucureștean.

"Decupajele astea se pun pe panourile de policarbonat care flanchează autostrăzile ca să nu intre păsările în ele. Aici e un caz tipic de monkey see monkey do. Nu știm la ce folosesc, dar le punem oricum că dau bine."

"Cu design-ul asta a participat tanti Rodica la concursul "Cel mai frumos balcon" organizat de Firea."

"Așteptăm cu mare interes să vedem interiorul. Casa Surprizelor direct."

"Zici că vine primăvara, nu toamna. S-a greșit sezonul la primărie."

"Mai bine chiar puneau niște plante, dar nu de fier. Hai să vedem la final. Poate iese ok. Dacă nu ne place plantăm niște iederă peste."

"Păi este logică treaba. Intrarea într-o grădiniță,.. pentru că intri la grădiniță și ieși direct la Spitalul Colțea, adică trec anii până ajungi la Universitate."

"Și pe pereții ăia să facem ceva frumos, viu, colorat"

"Abia aștept praful și mâzga aia groasă de pasaj să învăluie frumos tot acest decor feeric."

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close