Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini șocante în Oradea! Polițist rutier, lovit în plin de o mașină în timp ce dirija circulația

Imagini șocante în Oradea! Polițist rutier, lovit în plin de o mașină în timp ce dirija circulația

Imagini șocante în Oradea! Polițist rutier, lovit în plin de o mașină în timp ce dirija circulația
Sursa foto: Foto: ebihoreanul.ro
27 Feb 2019   •   11:49

Un polițist care dirija traficul rutier a ajuns, miercuri dimineață, la spital, după ce a fost lovit de un șofer, la intersecția Parcului Traian cu Bulevardul Magheru din Oradea.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a declarat că evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 7.58.

„Un polițist rutier care dirija traficul rutier la intersecția Parcul Traian cu Bulevardul Magheru din Oradea a fost accidentat de un autoturism condus dinspre Parcul Traian de un bărbat de 46 de ani din Oradea, care nu a respectat semnalul regulamentar de oprire făcut de către agentul de poliție. Polițistul a fost transportat la spital pentru investigații medicale”, a declarat Dinu, pentru BIHOREANUL.

Mai multe echipaje de polițiști rutieri au mers la fața locului pentru cerceta împrejurările exacte ale accidentului. Șoferul a spus că nu l-ar fi văzut pe agentul de circulație din cauza soarelui, care-i bătea în față.

Video aici.

×
Subiecte în articol: imagini socante trafic rutier
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close