Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini șocante pe terasa unui bloc din Câmpulung

Imagini șocante pe terasa unui bloc din Câmpulung

Imagini șocante pe terasa unui bloc din Câmpulung
Sursa foto: Foto: Ziarul Argeșul
04 Ian 2019   •   12:18

Un tânăr de 28 de ani s-a dezbrăcat pe terasa unui bloc din Câmpulung, ziua în amiaza mare. Bărbatul i-a înjurat pe trecătorii care îl priveau șocați.

Poliția din Câmpulung a fost alertată miercuri că un bărbat dezbrăcat s-a urcat pe terasa unui bloc de unde ar vrea să se arunce în gol. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță. Gol pușcă, tânărul sfida gerul și îi înjura pe oamenii care îl priveau șocați.

Polițiștii au reușit să-l convingă să coboare de pe terasă și să urce în ambulanță. Ulterior, exhibiționistul care rostea cuvinte de neînțeles a fost identificat, scrie Ziarul Argeșul.

Potrivit anchetatorilor, tânărul se numeşte Răzvan George R. și are 28 de ani. El nu locuia în blocul pe care se urcase gol și a venit acolo în vizită la un prieten, împreună cu care s-a îmbătat. Bărbatul a fost amendat cu 200 lei, fiind apoi transportat la secţia de Psihiatrie a Spitalului din Câmpulung. El urmează să fie testat pentru a se stabili dacă, în afară de alcool, nu consumase cumva şi substanţe interzise.

 

×
Subiecte în articol: imagini socante
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close