Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de vegetație pe muntele Pietricica, Neamţ. Focul uriaș se apropie de zonele locuite

Incendiu de vegetație pe muntele Pietricica, Neamţ. Focul uriaș se apropie de zonele locuite

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri pe Muntele Pietricica, în apropierea orașului Piatra Neamț. Flăcările se extind cu viteză și se apropie de zonele locuite.

Incendiu de vegetație pe muntele Pietricica, Neamţ. Focul uriaș se apropie de zonele locuite
Sursa foto: Ziar Piatra Neamţ
de Claudia Popovici    |    30 Noi 2021   •   23:34

Numeroase echipaje de pompieri intervin la fața locului și încearcă să oprească flăcările care se îndreaptă către casele aflate pe versant.

Vântul foarte puternic îngreunează intervenția echipajelor. Până în prezent nu a ars decât vegetație uscată.

Martorii oculari susțin că incendiul este foarte aproape de primele case. În apropiere se află și o mănăstire.

Focul este vizibil din cea mai mare parte a orașului Piatra Neamț. În unele zone ale municipiului, rețelele de electricitate nu mai funcționează.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost solicitate forțe în sprijin de la ISU Iași, anunță pompierii. La fața locului merg echipe din rezerva operativă din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos și Detașamentul 2 de Pompieri Iași.

În prima fază a intervenției la Piatra Neamț pleacă două autospeciale de stins incendii cu echipaj complet și o autocisternă transport apă, anunță reprezentanții ISU Iași. De asemenea, a fost solicitat ajutorul ISU Bacău.

Incendiu Piatra Neamt Detalii aici : https://www.ziarpiatraneamt.ro/alerta-incendiu-de-proportii-pe-pietricica-acum-imagini

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Marţi, 30 noiembrie 2021

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close