Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiul de la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a reizbucnit | Pompierii intervin de urgenţă

Incendiul de la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a reizbucnit | Pompierii intervin de urgenţă

Clădirea în care îşi desfăşura activitatea Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a luat foc. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   12:58

Update 12:37. Incendiul de la Judecătoria Cornetu a reizbucnit 

"După ce incendiul a fost lichidat, flăcările s-au reaprins. Acum au venit din nou pompierii care vor încerca să stingă flăcările de la mansarda Judecătoriei Cornetu. Cei de la CSM au anunţat că au fost afectate mai multe dosare care au fost soluţionate, care se aflau în camera de arhivă, în mansardă", a transmis Bogdan Borza, reporter Antena 3 CNN.

Din primele informaţii, mai multe dosare celebre ar fi fost afectate în urma intervenţiei pompierilor. Printre acestea, se numără cel al lui Dănuţ Lupu şi unul dintre dosarele lui Cristi Borcea,

Update 07:25. "Se redimensionează dispozitivul, la fața locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD", transmite ISU B-IF.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu. Incendiul a cuprins nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, a informat ISU B-IF.

La fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov.

Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp”, au anunţat reprezentanţii ISU.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu intervenţia pompierilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu s-au înregistrat victime. incendiul a fost localizat, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.

 

×
Subiecte în articol: Cornetu incendiu judecatorie Ilfov
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close