Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la un saivan, în Ostrov, județul Constanța. Au ars 200 de oi, sute de baloți de paie și trei tone de cereale

Incendiu puternic la un saivan, în Ostrov, județul Constanța. Au ars 200 de oi, sute de baloți de paie și trei tone de cereale

Un incendiu puternic a izbucnit la un saivan de oi din Ostrov, județul Constanța. Pompierii s-au luptat ore întregi cu flăcările. În urma dezastrului, sute de animale și-au pierdut viața.

Incendiu puternic la un saivan, în Ostrov, județul Constanța. Au ars 200 de oi, sute de baloți de paie și trei tone de cereale
Sursa foto: ISU Dobrogea
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   12:19

”Noaptea trecută, după ora 21, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu saivan de oi în Ostrov (spre Esechioi).

Au fost alocate 3 autospeciale de stingere și 1 SMURD B2, iar Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ostrov a venit în sprijin cu autocisternă. Incendiul a fost lichidat la ora 03.43”, a transmis ISU Dobrogea. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini de la locul incendiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma incendiului devastator, au ars acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de 1500 mp, 10 porci, 200 de oi, 600 de baloți paie, trei tone de cereale.

Din fericire, au fost salvate, până la ajungerea echipajelor ISU la fața locului, 400 de oi și 50 de capre, mai precizează ISU Dobrogea.

×
Subiecte în articol: incendiu puternic Ostrov saivan
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close