Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit: "Au venit mai repede decât livrările de pizza"

Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit: "Au venit mai repede decât livrările de pizza"

Un individ a iscat un scandal monstru la mall-ul Promenada din Bucureşti, după ce a început să-i amenințe pe cei din jur cu un briceag. Un echipaj SRI aflat în zona a intervenit rapid.

Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit: "Au venit mai repede decât livrările de pizza"
Sursa foto: Facebook Vlad Muntean
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   23:16

Potrivit Poliţiei, scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată. În momentul în care unul din adolescenți a început să arunce cu mâncare în fete, un bărbat a intervenit să calmeze situaţia. La scurt timp însă acesta s-a trezit ameninţat cu un briceag de unchiul celor doi minori. 

Scandalul a atras atenţia unui echipaj SRI aflat în zonă, care a recurs la imobilizarea bărbatului devenit recalcitrant.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi bărbați au fost duși la secţia de poliţie. 

"La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, Poliția Capitalei - Secția 1 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla la etajul al 3-lea din incinta unui centru comercial situat în Sectorul 1 a intervenit pentru aplanarea unui conflict între 4 minori (2 fete și 2 băieți).

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate și au stabilit că, în urma unui conflict spontan, între bărbatul care a intervenit inițial și un alt bărbat, care este ruda unuia dintre minori, cei doi s-ar fi agresat reciproc, iar acesta din urmă l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, după care ar fi părăsit incinta.

În cauză se efectuează cercetări, de către polițiști din cadrul Secției 1, pentru depistarea bărbatului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale ce se impun", se arată în comunicatul DGPMB. 

Situaţia a fost relatată şi pe Facebook de un martor, care i-a felicitat pe cei de la SRI pentru intervenţia promptă. 

"În Promenada Mall in urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința in gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeala în el.

Asta se întâmpla de fata cu copiii care stăteau la masa, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de pana în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul sfidant orice-i ieșea in cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI - Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l cautau pe agresor.

Nu știu daca l-au prins, dar sper că mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut", a scris martorul pe Facebook. 

In Promenada Mall in urma unei altercatii, un tip a scos un briceag si ameninta in gura mare ca il taie pe cel care a...

Publicată de Vlad Muntean pe Duminică, 17 decembrie 2023

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close