Antena 3 CNN Actualitate Locale Învăţătoare, găsită moartă în casă

Învăţătoare, găsită moartă în casă

Învăţătoare, găsită moartă în casă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Oct 2016   •   16:21

Descoperire şocantă!  O femeie în vârstă de 58 de ani, învăţătoare la şcoala primară Lihuleşti din comuna Berleşti, a fost găsită decedată în dormitorul locuinţei, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

"La data de 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 47 de ani din comuna Berleşti cu privire la faptul că o femeie din aceeaşi localitate a fost găsită decedată în locuinţă. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a fost identificată o femeie de 58 de ani din comuna Berleşti, învăţătoare la şcoala primară Lihuleşti, aceasta fiind găsită decedată lângă pat, în dormitorul locuinţei. În urma examinării cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă", a precizat Andrei Lazăr.

Potrivit anchetatorilor, locuinţa era încălzită cu o sobă pe lemne, existând posibilitatea ca decesul femeii să fi fost cauzat de o intoxicare cu monoxid de carbon.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: moarte suspecta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close