Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm de 44 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din tură. SMURD: "Cordul nu a mai pornit"

Un jandarm de 44 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din tură. SMURD: "Cordul nu a mai pornit"

Un jandarm din Botoşani, în vârstă de 44 de ani, a murit după ieşirea din tură, imediat cum a ajuns acasă.

Un jandarm de 44 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din tură. SMURD: "Cordul nu a mai pornit"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2021   •   09:40

Totul s-a întâmplat după ce, luni seara, subofiţerul Marius Repca a ieşit din tură, a plecat din sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi a mers spre casă, potrivit monitorulbt.ro.

Familia spune că după ce a ajuns acasă, bărbatul a început să se simtă rău. Atunci când l-a găsit inconştient, familia a sunat la Ambulanţă.

Jandarmul a fost găsit în comă de medici

Cadrele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de prim-ajutor, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 44 de ani, pentru a-i salva viaţa.

"Am fost solicitaţi pentru un pacient de sex masculin, în comă. În foarte scurt timp de la sosirea echipajului, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare cu protocolul medicamentos aferent. 

Din păcate, după aproximativ 50 de minute de resuscitare, cordul nu a pornit, fiind declarat decesul", a precizat medicul specialist în medicina de urgenţă Dănuţ Panaitescu, de la UPU-SMURD.

Medic: "După 50 de minute de resuscitare, cordul nu a pornit, fiind declarat decesul"

Potrivit membrilor familiei, bărbatul suferea de mai multe afecţiuni ale aparatului cardio-vascular, medicii suspectând că jandarmul ar fi făcut un accident vascular masiv.

Subofiţerul Marius Repca era căsătorit şi avea doi copii.
 

×
Subiecte în articol: Marius Repca jandarm Botoșani
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close