Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi băieți din Argeș, de 12 și 13 ani, au plecat la București să se întâlnească cu două fete și au fost dați dispăruți | Poliția i-a găsit după 12 ore

Doi băieți din Argeș, de 12 și 13 ani, au plecat la București să se întâlnească cu două fete și au fost dați dispăruți | Poliția i-a găsit după 12 ore

Poliția din Argeș a fost în alertă ore întregi, după ce doi băieți, de 12 și 13 ani, care au plecat ieri de la domiciliu, nu le-au mai răspuns părinților la telefon.

de Andreea Ştefan    |    12 Mar 2023   •   18:53

Cei doi copii sunt prieteni. Băiatul cel mare, în vârstă de 13 ani, este din comuna Băiculești, iar cel mai mic, de 12 ani, din comuna Bascov.

Le-au spus părinților că vor să se întâlnească cu două fete, dar au postat apoi pe o rețea de socializare o filmare de la un concert din Capitală.

Nu au mai răspuns la telefoane, iar azi dimineață au mai postat o fotografie care părea să fie făcută într-o zonă de fast-food, tot din București.

Părinții s-au alarmat și i-au anunțat pe polițiști.

Anchetatorii au căutat atât în Pitești, cât și în București și au fost găsiți, în urmă cu puțin timp, în gara din Pitești.

Băieții se întorceau spre casă, spun anchetatorii.

Ambii sunt în stare bună, nu au fost victimele vreunei infracțiuni și urmează să fie predați părinților.

×
Subiecte în articol: Argeş disparuti
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close