Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte suspectă în Bucureşti. Un tânăr a fost găsit fără viaţă | Vecinii au fost duşi la audieri

Moarte suspectă în Bucureşti. Un tânăr a fost găsit fără viaţă | Vecinii au fost duşi la audieri

Sunt audieri în Bucureşti, după ce un tânăr a murit în apartamentul său. Cauza morţii este suspectă, iar mai mulți vecini au fost deja duși să dea explicații.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   09:09

Tânărul în vârstă de 25 de ani locuia împreună cu iubita lui.

Aceștia aveau doi câini pe care obișnuiau să îi plimbe împreună, spun vecinii.

Au fost mai multe echipaje de poliție la fața locului și vecinii spuneau că au văzut și o femeie pe targă. 

Moarte suspectă în Bucureşti. Ce spune Poliţia

"La data de 17 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 2 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", transmit poliţiştii.

×
Subiecte în articol: București moarte suspecta
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close