Antena 3 CNN Actualitate Locale N-a mai suportat! Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul opt al unui spital de urgenţă

N-a mai suportat! Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul opt al unui spital de urgenţă

N-a mai suportat! Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul opt al unui spital de urgenţă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Oct 2016   •   13:37

Un bărbat de 76 ani, internat la Secţia Oncologie a Spitalului de Urgenţă Galaţi, s-a aruncat miercuri în gol de la fereastra sălii de pansamente, aflată la etajul opt.

O echipă medicală din Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) a Spitalului de Urgenţă a intervenit imediat, dar nu a putut decât să constate decesul bătrânului.

''În urma căderii a suferit o politraumă. Nu a mai putut fi salvat'', a declarat dr. Lidia Şandru de la UPU, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

La momentul producerii evenimentului, cele două infirmiere aflate în serviciu pe secţie pansau un bolnav, iar asistenta medicală se ocupa de un bolnav sosit prin transfer de la Bucureşti. Cu o jumătate de oră înainte de a se arunca de la etaj bărbatul a fost vizitat de asistenta medicală, care nu a constatat probleme deosebite.

''Pacientul era în evidenţă de circa doi ani deoarece avea o tumoră laringeală. Din păcate, era în ultima fază şi fusese internat doar pentru tratament paleativ. Nu se mai putea face nimic'', a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi, Lucica Grigorică.

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bolnav de cancer
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close