Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi informații despre crima care îngrozește România. Ce a făcut bărbatul din Iași înainte de a sinucide

Noi informații despre crima care îngrozește România. Ce a făcut bărbatul din Iași înainte de a sinucide

 Noi informații despre crima care îngrozește România. Ce a făcut bărbatul din Iași înainte de a sinucide
25 Dec 2017   •   19:42

Drama in lumea universitara ieseana. In aceasta seara, profesorul Bogdan Petru Maleon in varsta de 42 de ani, si-a ucis sotia in varsta de 38 de ani apoi s-a sinucis, scrie bzi.ro.

Rudele au fost surprinse de primirea acestei vesti, acestea afirmand ca cei doi nu au avut niciodata probleme

"Nu stim nimic pentru ca nu ne spune nimeni nimic. Cei doi trebuiau sa mearga la cumatrul lor si nu au mers. Acesta a mers la ei pentru a vedea ce s-a intamplat l-a gasit pe el spanzurat dar in rest nu mai stiu nimic. Era atat de realizat, un baiat exceptional, cu o familie frumoasa, mie imi pare extrem de rau de el. Este o mare surpriza pentru noi" a declarat o ruda a barbatului.

"Un apel la 112 pentru o interventie la domiciliul unei familii. A fost dirijat un echipaj SMURD care a gasit cei doi soti de 42 si respectiv 38 de ani in stare de stop cardio-respirator instalat de mai multa vreme. Barbatul era spanzurat de o grinda, iar femeia prezenta urme de strangulare si era pe podeaua aceleiasi incaperi. Stopul preinstalat de mai mult timp, probabil de mai multe ore, astfel incat resuscitarea nu a fost indicata. S-a declarat decesul, s-a anuntat politia si Parchetul. Circumstantele vor fi stabilite de catre medicina legala si politie" a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD.

 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close