Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani din Alba Iulia, sechestrată într-un apartament și obligată să se prostitueze. Abia după o lună a reușit să sune la 112

O fată de 15 ani din Alba Iulia, sechestrată într-un apartament și obligată să se prostitueze. Abia după o lună a reușit să sune la 112

O fată de 15 ani din Alba Iulia, sechestrată într-un apartament și obligată să se prostitueze. Abia după o lună a reușit să sune la 112
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    25 Mar 2017   •   13:21

Tribunalul Alba a decis vineri arestarea preventivă a lui Marius Mihăiţă Lingurar, acesta fiind acuzat de procurorii DIICOT de trafic de minori şi pornografie infantilă.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu luna februarie 2017, Marius Lingurar a recrutat o minoră în vârstă de 15 ani, pe care, prin agresiuni fizice şi psihice, a obligat-o la practicarea prostituţiei.

Iniţial, fata a fost exploatată sexual în zona localităţii Sântandrei, judeţul Hunedoara, ea fiind apoi transportată în municipiul Alba Iulia, unde Marius Lingurar a închiriat un apartament, clienţii fiind recrutaţi prin intermediul unui site de publicitate.

Procurorii susţin că banii obţinuţi din practicarea prostituţiei erau însuşiţi integral de către bărbat, care o agresa fizic pe fată pe motiv că sumele obţinute nu erau suficiente.

Pentru a-şi asigura scăparea, minora a apelat pe 16 martie numărul de urgenţă 112, reclamând faptul că este sechestrată într-un apartament din Alba Iulia. Urmare a apelului de urgenţă, poliţiştii au intervenit la locaţia respectivă, unde au găsit-o pe minoră, precum şi o altă persoană de sex feminin care practica prostituţia.

Anchetatorii au mai descoperit că, prin intermediul site-ului de publicitate, Marius Lingurar a postat mai multe fotografii nud care o înfăţişau pe minoră, în vederea atragerii de clienţi.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close