Antena 3 CNN Actualitate Locale Păcală modern. A furat o ușă și a luat-o la goană prin oraș

Păcală modern. A furat o ușă și a luat-o la goană prin oraș

Păcală modern. A furat o ușă și a luat-o la goană prin oraș
16 Mar 2016   •   12:17

Un bărbat din Sebeş riscă să fie cercetat penal după ce jandarmii l-au surprins în timp se sustrăgea o uşă metalică. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, lt.col.Cosmin Jurcoveţ, jandarmii au fost alertaţi de un grup de copii, marţi, 15 martie, la ora 19.25, că o persoană ar fi sustras uşa de la împrejumuirea realizată de administraţia locală în jurul unei ghene de gunoi pentru a împiedica împrăştierea resturilor menajere, în cartierul Lucian Blaga, scrie Vocea Transilvaniei.

„Pe baza informaţiilor oferite de copii, echipajul de jandarmerie a acţionat pentru prinderea suspectului de furt. În scurt timp, la câteva străzi distanţă, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras. Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care şi-a abandonat încărcătura şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi şi prins după câteva zeci de metri. Identificat ca fiind C.S. ( 59 de ani ), cu domiciliul în Sebeş, acesta a spus jandarmilor că a sustras respectiva uşă metalică deoarece dorea să o valorifice în interes personal la un centru de colectare a fierului vechi”, explică reprezentantul IJJ Alba.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor.

×
Subiecte în articol: hot usa Sebes
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close