Antena 3 CNN Actualitate Locale Zece persoane, evacuate după un incendiu în Iași. Flăcările ar fi pornit de la o lumânare

Zece persoane, evacuate după un incendiu în Iași. Flăcările ar fi pornit de la o lumânare

Marți, zece persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Iași, după ce un incendiu a izbucnit de la o lumânare. Tragedia s-a petrecut în cartierul Nicolina.

Zece persoane, evacuate după un incendiu în Iași. Flăcările ar fi pornit de la o lumânare
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    04 Mai 2021   •   13:43

Proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul a refuzat evacuarea și a ales să primească îngrijiri la fața locului.

Potrivit ISU Iași, s-a produs un incendiu într-un apartament din Cartierul Nicolina, din municipiul Iași.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospeciale de primă intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat și 2 echipaje de la SAJ, informează Mediafax.

"10 persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat, au fost asistați medical patru copii și doi adulți, aceștia au refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars o biblioteca și diverse materiale", au transmis reprezentanții ISU Iași.

Printre cele 10 persoane evacuate se numără șase copii și patru adulți. În vârstă de 60 de ani, proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul a refuzat evacuarea, a fost asistată medical la locul interventiei și a refuzat trenasportul la spital.

Din primele date, cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la o lumânare.

×
Subiecte în articol: incendiu Iași flacari lumanare evacuati
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close