Antena 3 CNN Actualitate Locale Petiție semnată de mii de oameni după crima îngrozitoare din Botoșani. "Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului”

Petiție semnată de mii de oameni după crima îngrozitoare din Botoșani. "Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului”

Petiție semnată de mii de oameni după crima îngrozitoare din Botoșani. "Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului”
28 Apr 2018   •   09:43

Oamenii sunt revoltați de gestul criminalului de la Botoșani și cer pentru acesta pedeapsa cu moartea. Bogdan Ionel (16 ani) a ucis-o pe Petronela Mihalachi (19 ani) într-un mod foarte violent, aplicându-i 30 de lovituri de cuțit. 

Aproximativ 3.147 de oameni au semnat o petiție online prin care cer condamnarea adolescentului pe viață pentru gestul său cumplit. 

"Poporul român dorește condamnarea pe viață a ucigașului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani!

Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei?

Ai 16 anisori, parul tau abia crescuse si mintea ta aproape se dezgheta, Petronela avea toata viata inainte, nu am cunoscut-o, nu am auzit niciodata despre ea dar m-a durut pe mine ca telespectator sa vad acea crima oribila care ai comis-o, nesimtitule! Nu te-ai gandit la viata ta macar? La viata ei? La viata parintiilor tai si parintiilor ei?

La viata tuturor celor din jurul tau? Nu te-ai gandit la nimic. Am o intrebare, te-a mai ajutat cineva? Vom afla curand,  imi doresc sa primesti pedeapsa cu moartea, dar cum statului nu ii intra in competente sa iti ofere asta acceptam si pedeaspa pe viata fara drept de eliberare pe buna purtare!", se arată în textul pentru petiție. 

Colegii Petronelei de la Colegiul Economic Octav Onicescu din București au protestat vineri împotriva violenței. După ore, aceștia au ieșit pe străzi și au început să strige „fără violenţă”. Majoritatea purtau cu ei fotografii cu Petronela. 

×
Subiecte în articol: crima petitie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close