Antena 3 CNN Actualitate Locale Ploile şi vijeliile au făcut ravagii în țară. Meteorologii anunță în continuare cod galben de instabilitate atmosferică

Ploile şi vijeliile au făcut ravagii în țară. Meteorologii anunță în continuare cod galben de instabilitate atmosferică

Ploile şi vijeliile au făcut ravagii în țară. Meteorologii anunță în continuare cod galben de instabilitate atmosferică
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Iul 2019   •   08:48

Ploile şi vijeliile fac în continuare ravagii în țară. Pe Transalpina, mai multi turiști au rămas blocați cu microbuzul după ce au încercat să intre pe un drum forestier. Iar pe litoral, turiştii, speriaţi de prognozele care anunţau un ciclon deasupra mării negre, nu au mai iesit pe plajă.

În Capitală maximele au scăzut şi cu 10 grade. De altfel, 17 judeţe din centrul estul şi nord estul ţării sunt în continuare sub cod galben de instabilitate atmosferică până astazi la ora 21.

În Suceava, o ploaie torenţială a adus aluviuni de pe văi până pe linia ferată. Un tren cu mai bine de 50 de călători a rămas blocat aproape de staţia Părhăuţi. Printre cei care au pus mâna pe lopeţi au fost chiar pasagerii şi mecanicul de pe locomotivă. După aproape o oră circulaţia feroviară s-a reluat. 

Şoferul unui microbuz plin cu turiști nu a ținut cont de atentionările meteorologilor şi a rămas blocat chiar în timp ce urca pe Vârful Păpușa. Oamenii au fost salvați de o echipă de la Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu. 

Meteorologii anunţă că vremea va fi din nou călduroasă începând de miercuri.

×
Subiecte în articol: ravagii transalpina plaja Capitală
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close