Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Tuzla şi complicele său, condamnați la trei ani de închisoare. Ce au făcut cei doi

Primarul din Tuzla şi complicele său, condamnați la trei ani de închisoare. Ce au făcut cei doi

Primarul din Tuzla şi complicele său, condamnați la trei ani de închisoare. Ce au făcut cei doi
de M.Z.    |    03 Mar 2017   •   20:24

Primarul comunei Tuzla, Taner Reşit, şi omul de afaceri Ştefan Radu, care a fost complice, au fost condamnaţi, vineri, la câte doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, după ce, în urmă cu doi ani, au încercat să-l forţeze pe administratorul unei firme din localitate să le dea 48.000 de euro.

Instanţa a stabilit un termen de supraveghere de patru ani, pe parcursul căruia condamnaţii vor presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanţa sau în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

De asemenea, instanţa a dispus obligarea fiecărui inculpat la plata sumei de 2.500 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Decizia magistraţilor nu este definitivă, având drept de apel în termen de 10 zile.

Taner Reşit, şi complicele său, omul de afaceri Ştefan Radu, au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie din Constanţa, fiind acuzaţi de şantaj după ce, în 2015, au încercat să-l forţeze pe administratorul unei firme din localitate să le dea 48.000 de euro.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: tuzla condamnare Stefan Radu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close