Antena 3 CNN Actualitate Locale Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, descoperire inedită: "Am găsit un stâlp de iluminat în pom"

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, descoperire inedită: "Am găsit un stâlp de iluminat în pom"

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din Bucureşti, a făcut luni o descoperire inedită. A găsit un stâlp de iluminat care lumina în direcția unui pom şi nu pe o alee aşa cum ar fi trebuit. Nu e de mirare că localnicii din zonă, care spun că au semnalat problema de ani de zile, se plâng că aleile din cartier sunt seara "cam în întuneric”.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, descoperire inedită: "Am găsit un stâlp de iluminat în pom"
Sursa foto: Facebook Radu Mihaiu
de Georgiana Adam    |    06 Iul 2021   •   21:24

Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2 din Bucureşti a povestit pe pagina de socializare că a găsit stâlpul care ilumina într-un copac. Mai mult, el a precizat că a luat la cunoștință şi alte probleme semnalate de localnici.

„Azi (n.r- marţi) am găsit un stâlp de iluminat în pom, pe lângă multe alte probleme în palma de spațiu verde de la capătul lui 14.

Mâine (n.r -miercuri) o să îl mutăm. Reparăm și ceilalți stâlpi fiindcă oamenii din zonă mi-au spus că seara e cam întuneric. Iar de săptămâna viitoare începem să reamenajăm tot acest spațiu”, a spus primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu a mai precizat că sunt și alte probleme în zonă: o alee care se inundă la fiecare ploaie și locuitorii nu mai pot intra în bloc, câteva chioșcuri abandonate, un comerciant care și-a scos frigiderele în mijlocul trotuarului, un gang închis de asociație unde se adună gunoi în mod recurent.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close