Antena 3 CNN Actualitate Locale Razii cu poliţişti mascaţi înarmaţi pe străzile din Constanţa. Sute de şoferi au fost verificaţi pentru alcool şi droguri

Razii cu poliţişti mascaţi înarmaţi pe străzile din Constanţa. Sute de şoferi au fost verificaţi pentru alcool şi droguri

Sute de poliţişti din Constanţa, printre care şi mascaţi înarmaţi, au organizat peste 130 de razii în întreg judeţul, în ultimele zile. Sute de şoferi au fost verificaţi pentru alcool şi droguri.

Razii cu poliţişti mascaţi înarmaţi pe străzile din Constanţa. Sute de şoferi au fost verificaţi pentru alcool şi droguri
Sursa foto: IPJ Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    21 Apr 2024   •   15:38

"În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au desfășurat acțiuni cu forțe mărite pe raza întregului județ, scopul acestora fiind acela de a asigura menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

Astfel, în această perioadă, aproximativ 650 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, transporturi, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiun Speciale au desfășurat peste 130 de acțiuni în localitățile urbane și rurale.

Au fost legitimate, prin aplicația eDAC, peste 900 de persoane, au fost testați cu aparatul etilotest aproximativ 300 de conducători auto și au fost verificate aproximativ 650 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 603 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 332.000.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 52 de premise de conducere, au fost retrase 20 de certificate de îmnatriculare și au fost constatate 14 infracțiuni la regimul circulației rutiere", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au dat şi exemplul unui tânăr în vârstă de 22 de ani care a fost prins, sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe bulevardul Mamaia Nord, fără să deţină permis de conducere. Mai mult, acesta a ieşit pozitiv la testul antidrog, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

×
Subiecte în articol: IPJ Constanța razie Constanța
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close