Antena 3 CNN Actualitate Locale Restricții de trafic, pe mai multe artere importante din București, marți. Rute ocolitoare recomandate șoferilor

Restricții de trafic, pe mai multe artere importante din București, marți. Rute ocolitoare recomandate șoferilor

Marți seara, Poliția Rutieră va impune unele restricții în trafic în București, cu ocazia meciului fotbal dintre echipele României și Kosovo, în cadrul preliminariilor EURO 2024, pe Stadionul "Arena Națională".

Restricții de trafic, pe mai multe artere importante din București, marți. Rute ocolitoare recomandate șoferilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    11 Sep 2023   •   12:16

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa progresiv, dacă situația o va impune, după cum urmează:

- pe Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

- pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

- Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu;

De asemenea, se va interzice parcarea în zona intrării în Complexul Arena Națională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Vatra Luminoasă și Str. Tony Bulandra, precumși în perimetrul rondului d in Str. Maior Coravu.

Rute ocolitoare recomandate șoferilor din București

- Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;

- Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;

- Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;

- Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor și recomandă conducătorilor de autovehicule:

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic;

* să nu oprească ori să staționeze pe arterele menționate mai sus, care fac parte din perimetrul de siguranță;

* să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele polițiștilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri și să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenția lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close